När klocktillverkningsvärlden fake rolex förbereder

När klocktillverkningsvärlden fake rolex förbereder sig för Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) 2017 har Cartier tyst börjat tillkännage sina planer för lyxurutställningen som hålls i Genève varje år. Även om de verkligen inte är främlingar för fin klocktillverkning, är Cartier vanligtvis känd för sin rika historia som ett företag som tillverkar och distribuerar ett brett utbud av lyxvaror. Vi vet dock alla att det alltid finns mer i historien när det gäller deras klockor. För 2017 har Cartier tillkännagett en serie av tre mycket ambitiösa klockor inklusive Cartier Rotonde De Cartier Mysterious Hour Skeleton klocka som vi ser här. Det är ett stycke som driver ett generellt konservativt klockkoncept in i ett nytt territorium samtidigt som de klassiska designelementen i Cartiers mystery-klocka visas.

Vid första anblicken ser vi att klockan bygger på designen av märket Rotonde de Cartier. Du hittar inte tourbillons, inga minutrepetrar och en massa knepiga skeletoniseringsjobb som säkert kommer att imponera på alla som kan få tag på det. Medan klockan inte nödvändigtvis är sportig har Cartier meddelat att palladiumfodralet kommer att ha en diameter på 42 mm, vilket gör det ganska generöst och bekvämt för de flesta användare. Dessutom, med en tjocklek på 11,9 mm, bör klockan inte ha några problem när det gäller balans. Inuti klockan slår 9983 MC-handrörelsen av Cartier-kalibern, vilket är ganska synligt tack vare den stora skelettiseringen som också utgör en uppsättning romerska numeriska index.

Klockan 9 har vi en överdimensionerad underring som är stolt byggd i stil med Cartiers mystery watch-design som började för över hundra år sedan. Den består av två små safirskivor med vita händer och inget annat. Varje rolex replica skiva är fäst vid rörelsen och spåras oberoende av varandra för att indikera timmar och minuter. Även om idén kan verka enkel verkar Cartier ha hållit detaljerna i mekaniken hemliga. Så medan mycket av rörelsen är synlig är kopplingen till dessa mystiska safirskivor relativt dold. Det är den här estetiska kombinationen av hemlighet och öppenhet som skiljer klockan från andra i deras SIHH-meddelande 2017.

En annan anmärkningsvärd funktion är cabochonsafirkronan, som bara är klassisk Cartier. På ett sätt knyter replika klockor den samman hela designen och fungerar som ett subtilt sätt att påminna bäraren om att det här är en exklusiv klocka som pryds av ett varumärke som verkligen dominerar smycken. Klockan levereras med en svart alligatorrem och kostar 75 000 dollar i skrivande stund.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR